torsdag 13 januari 2011

2011-01-13

Kunde inte sova inatt heller fast jag sov hemma? Konstigt. Jag är jättetrött nu om kvällarna men kan inte somna... Får ta upp det med doktor Malin nästa gång jag träffar henne. Skulle dock inte vilja ha sömntabletter; man blir så trött och seg av den dagen efter, och sömntabletter fungerar bara 2-3 gånger för mig innan de tappar sin effekt när kroppen har vant sig.

Det har i alla fall varit en ganska bra dag idag. Vaknade före väckarklockan, så jag och Doris låg och myste i en halvtimme. Så underbart att få träffa min lilla skrutt igen! En trogen vän som följer med mig vart jag än går och är med på det mesta. Någon som alltid viftar på svansen och blir glad att se en även om man bara har varit ute på soporna. Någon som är full av energi och vill busa dagen lång, det gör mig pigg och glad. Något som jag älskar med henne är att även om hon är så busig och energisk så älskar hon ändå att mysa, ligga i ens famn och bli klappad hela dagen typ.

Hur som helst så skjutsade mamma och jag mormor på mammografi. Under tiden for vi till Statoil för att mamma inte hade hunnit äta frukost, så jag fick mig en latte - mums! Sen for vi in till stan och gjorde några ärenden och jag köpte;

  • 3 par trosor
  • 2 bh:ar
  • 1 mascara
Jag gillar verkligen Cubus, de har fina underkläder till bra priser! Trosorna och bh:arna kostade bara 347 kr! Helt okej enligt mitt tycke. (Min snälla mamma betalade mascaran!)
Beställde även denna när jag kom hem;























Ridväst från Hööks, 279 kr. 
Helt okej pris där också, jag känner på mig att den här kommer att användas mycket under våren. Man blir så lätt varm när man rider och då kan det vara perfekt att få lufta armarna samtidigt som man håller sig varm om kroppen.
I övrigt kan jag ju säga att jag är en sån som älskar att sitta och kolla på ridkläder/hästutrustning. Gällande ridkläder så kollar jag på allt möjligt, det finns så mycket som jag vill ha! På den listan finns just nu även en vår/höst jacka som är vind- och vattenavvisande. Jag har bara en jättetjock vinterjacka och en supertunn sommarjacka som släpper in vatten. En ny hjälm skulle jag också vilja ha. Den jag har är ganska mycket för stor, på vintern är den perfekt men på sommaren blir det jobbigt. Dessutom skulle jag vilja ha en sammetshjälm, de är så snygga! Ridstövlar står också med på listan, mest för att det är snyggt men jag tror också att det ger ett bra stöd när man rider. Och som alltid vill jag ha nya ridbyxor, förstås. Men men, allt det där får vänta, västen har jag velat ha länge och jag tror att den var mest välbehövlig.
När det kommer till hästutrustning kollar jag mest på träns, grimmor och schabrak. Dock är träns och schabrak rätt så dyra, så det blir inte att jag köper när vi just nu bara rider hästarna en gång i veckan. 1-2 grimmor hade jag lätt kunna slänga med i beställningen om det jag beställt från Hööks hade kostat under 200. Jag är ingen märkesnörd när det kommer till utrustning, bara jag tycker att det är snyggt så.

Just det, glömde säga att jag har varit och röntgat mina visdomständer idag också. De har inte kommit fram ännu och det kändes skönt. Hoppas att jag inte kommer behöva dra ut dem på länge, det är min stora skräck...
Efteråt åt vi lunch på Blå Ängeln. Jag tog en kycklingrulle men tyckte inte alls att den var lika god som på Blå Kiosken... Då blev jag lite besviken. Men men.

Härnäst på schemat står kvällspromenad. Imorgon ska jag träffa min psykolog, och på eftermiddagen åker vi till Nybyn!

2 kommentarer:

  1. Det är bra att du tar upp om sömnen med din doktor.
    Det är viktigt att få den sömn man behöver men det tar ju tid att ändra vanor om man varit uppe sent under julhelgerna.
    Hoppas att det går till sig.
    Ha en trevlig helg!
    Kramar Mormor

    SvaraRadera
  2. jobbigt det där med sömnen s: hoppas det löser sig utan sömntabletter iaf (:
    Jao, finns nog ingen bättre affär för underkläder än cubus! bra pris, bra kvallité allt man behöver :P haha, har också börjat titta på nya ridkläder, vill också ha mycket, men min mamma verkar tycka det mest av det är för dyrt ;)

    SvaraRadera