onsdag 23 februari 2011

"Lämna ditt bakomflutna före dig."

Onsdag idag, vilket innebär att vi har haft Tema hela dagen. Jag och Natalie var klara med våran uppgift, så vi renskrev den på datorn. Efter det satte vi oss ute i fåtöljerna och hade som trevligast när Torbjörn upptäckte oss... Det hela resulterade i att vi skulle ha ett möte med gruppen efter rasten. Sagt och gjort, och då fick vi en extrauppgift också... Alla andra är så långsamma och slösar bort tiden på annat, så vi får typ jobba dubbelt så mycket som dem - och inte får vi något extra för det heller. På folkhögskola blir man bara godkänd eller icke godkänd, så... Nog för att man får ett bättre studieomdöme om man jobbar flitigt, men ändå. Det kändes lite ovärt faktiskt. Tror nästan att Torbjörn kunde läsa våra tankar dock för han sa typ sen:"Eller så kan ni göra såhär... *gör fuckyou-fingret mot sig själv* Skitgubbe!!!" Åh vad vi skrattade åt det där sen, det var lätt dagens bästa.
Nåja, efter lunch var vi duktiga tjejer och gjorde våran extra uppgift. På slutet av dagen smet vi dock tillbaka till fåtöljerna, för vi ville inte ha ytterligare en extra uppgift... Istället skrev vi upp en lista med klassiska, söta Disney-filmer som vi ska se någon kväll, mysigt! Sen kom Jack och gjorde oss sällskap en stund, det var trevligt.

Annars så har det varit städning här på boendet ikväll. Vi är ju ganska många här, så städningen går på bara några minuter. Dessutom har vi det väldigt rent och fräscht här, och det är skönt! Dock börjar det nog bli dags att dammsuga i mitt rum, funderar på att göra det imorgon...

2 kommentarer:

  1. Åhh, det är så jobbigt när alla andra tar så lång tid på sig och själv får man tusen nya saker bara för att man är snäppet snabbare än andra o:
    Har samma problem i svenskan, får massa med nya uppgifter hela tiden som är helt onödiga bara för att jag blir klar ganska fort s:
    Låter mysigt med en disney kväll, är synd att man som slutar se sånna filmer, de är ju alltid bra :P

    SvaraRadera
  2. Det låter trevligt att jobba med teman, då hinner man ju fördjupa sig mer i ämnen.
    Jag kan glädja dig med att det ska bli mildare väderlek till helgen och nästa vecka.
    Hoppas att det blir så!
    Kram Mormor

    SvaraRadera